Skip to main content
Uncategorized

123-RUIT.nl borgt kwaliteit

By 2 juni 2021No Comments

2 juni 2021

123-RUIT.nl borgt kwaliteit met Qualified Modern Car Repair – Basis en Premium

De autoglasherstel keten 123-RUIT.nl heeft met haar ruim 50 vestigingen een goede landelijke dekking. Maar de formule wil haar klanten en opdrachtgevers er ook van verzekeren dat de technische competenties en de klantvriendelijkheid op alle vestigingen van hoge kwaliteit is.

Wilma Dijkema van 123-RUIT.nl: ”Bij onze formule is er alle ruimte voor eigen ondernemerschap, maar niet met betrekking tot de kwaliteit die wij als 123-RUIT.nl willen leveren. Daar doen we geen concessies aan, het moet gewoon altijd goed zijn.

De formule is de eerste keten van autoglasherstellers die zich aansluiten bij het keurmerk Qualified Modern Car Repair dat onlangs van start ging. “Natuurlijk kunnen wij een format bedenken, ons zelf hierop controleren en vervolgens roepen dat al onze vestigingen professioneel zijn. Maar ons aansluiten op het Qualified programma biedt ons veel voordelen. De eisen van Qualified sluiten aan bij wat leasemaatschappijen, fleetowners, opdrachtgevers en de consument belangrijk vinden. Ook zien we dat een externe blik ons sneller duidelijk maakt waar wij ons als keten nog verder kunnen professionaliseren”, aldus Wilma Dijkema

Naast de toetsing op technische competenties zoals opleiding, training, equipment, data, kalibratie en connectiviteit, die zijn opgenomen in het basis programma van Qualified, worden alle 123-RUIT.nl vestigingen ook aan het premium programma onderworpen waarin hospitality centraal staat. Hierbij neemt de auditeur ook de uitstraling van de merknaam 123-RUIT.nl mee.

“In Qualified-Premium checken wij zaken zoals de aanwezigheid van een nette receptie, een wachtruimte, wifi, koffie en thee, een toilet voor klanten en de parkeermogelijkheid. Zaken als de bereikbaarheid, vermelding van de openingstijden, ramen die heel en schoon zijn, vlaggen die niet gerafeld zijn, klinken wellicht eenvoudig, maar ze bepalen wel hoe de klant het bedrijf ervaart. Samen met kwaliteit en gastvrijheid vormt maatschappelijke verantwoord ondernemer de identiteit van het bedrijf. De certificeringscombinatie van Qualified Modern Car Repair met GroenGedaan! maakt die cirkel helemaal rond”: aldus Harry Filon van Qualified.

“Wij hebben bewust voor Qualified-Premium gekozen. Iedere klant of leaserijder moet er blindelings vanuit kunnen gaan dat hij of zij bij 123-RUIT.nl altijd een net bedrijf aantreft, dat beschikt over de hoogste technische competenties. Gewoon goed”, zegt Dijkema.

De eerste vestigingen van 123-RUIT.nl hebben de procedures inmiddels succesvol doorlopen. Qualified verwacht medio dit jaar alle vestigingen op het Qualified-Basis en Premium niveau te hebben getoetst.